Vi har semesterstängt v. 28-31. Lägg din beställning senast 2 juli 16:00 för att den ska skickas innan semestern   |   Just nu FRI FRAKT på alla produkter
man i workshop

För dig och skaparglädjen

Upptäck våra produkter

För slöjdens bästa

Utforska

Rita ny slöjdsal?

Utforska

Skola och utbildning

Utforska

Ett hantverk för hantverk

Från virke till färdig arbetsbänk

I vår fabrik sköter vi hela processen från virke till färdig arbetsbänk. Vi tillverkar av FSC-certifierat bokträ och andra kontrollerade material med filosofin kvalitet kräver både tid och detaljrikedom. Därför krävs det månader och hundratals detaljer för att tillverka en riktigt bra arbetsbänk. En bänk som åldras med vacker patina och som ärvs från generation till generation.

Sjöbergs är en av världens främsta tillverkare av professionella slöjdbänkar.
Vi skapar för hand från fabriken i Stockaryd
och det har vi gjort i över 100 år.

Snickeri & hantverk

Våra arbetsbänkar står tryggt vid din sida genom livet. Från det första nyfikna mötet i slöjdsalen till de små projekten i hemmet och de riktigt stora i arbetslivet. Hos oss kan du vara säker på att hitta en arbetsbänk som passar dig, oavsett om du är hobbysnickare, hemmafixare eller proffs. Vi ger dig de bästa förutsättningarna till skaparglädje!

För dig och skaparglädjen

Sedan 1922 har vi fått människor att känna skaparglädje – en befriande känsla som uppstår när du skapar eller fixar något själv. Än idag är snickarbänkarna vårt signum, men med tiden har sortimentet kompletterats med arbetsbänkar, verktyg och andra tillbehör som kan hjälpa dig i skapandet.

Skaparglädje tillsammans med @sjobergsworkbenches

Aktuellt

Få skaparglädje i inkorgen

Vill du få nyheter, inspiration och erbjudanden direkt på mail? Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Vilket nyhetsbrev är du intresserad av?