Just nu FRI FRAKT på alla produkter

Hållbarhet, Miljö-& Kvalitétspolicy

Hållbarhet
I vår fabrik sköter vi hela processen från virke till färdig arbetsbänk. Vi tillverkar av FSC-märkt bokträ med filosofin att kvalitet kräver både tid och detaljrikedom. Därför krävs det månader och hundratals detaljer för att tillverka en riktigt bra arbetsbänk. En bänk som åldras med vacker patina och som ärvs från generation till generation. Våra produkter är 100% återvinningsbara. Sjöbergs är en av världens främsta tillverkare av professionella slöjdbänkar. Vi skapar för hand från fabriken i Stockaryd och det har vi gjort i snart 100 år.

Vår miljö- och kvalitetspolicy
Sjöbergs har som mål att leverera produkter och tjänster i rätt tid och med rätt kvalitet. Vi ska arbeta med att uppnå en inre och yttre miljö som är bra för de anställda och omgivningen. Detta arbete ska bedrivas så långt det är praktiskt och ekonomiskt möjligt.
Sjöbergs ska jobba för ständiga förbättringar av våra ISO-system 9001, 14001 och FSC®-systemet. FSC® spårbarhetsstandard ska följas vid alla inköp. Vi ska följa alla lagstiftningar och andra krav. Sjöbergs medarbetare ska känna naturligt ansvar för miljöarbetet.

FSC® – Forest Stewardship Council®
FSC är en internationell, icke vinstdrivande organisation vars främsta mål är att garantera hållbart skogsbruk. Därför har FSC tagit fram världsomfattande standarder för skogsbruk, vilket lett till att en väsentlig andel av världens skogar numera sköts på ett föredömligt sätt. FSC-symbolen signalerar till konsumenten att det handlar om en träprodukt som är framställd genom hållbart skogsbruk eller skonsam utvinning av skogsresurser.

 

Få skaparglädje i inkorgen

Vill du få nyheter, inspiration och erbjudanden direkt på mail? Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Vilket nyhetsbrev är du intresserad av?