Just nu FRI FRAKT på alla produkter

Made In Sweden

Vi har tillverkat hyvelbänkar och andra träprodukter i 100 år. I dag är verksamheten renodlad och vi tillverkar hyvelbänkar för träslöjdsalar, hyvelbänkar och arbetsbänkar för hemmafixaren och givetvis för barn. Under senare tid har vi även utvecklat ett sortiment för skolans textilsalar. Även här har vi prioriterat ergonomi och kvalité. Våra produkter tillverkas på vår fabrik i Stockaryd. Alltså made in Sweden och full kontroll över våra produkter.

Några av våra mest populära bänkar

Elite 2000

Sjöbergs Elite-bänk är både tyngre och smartare än någon annan hyvelbänk på marknaden. Sjöbergs Elite-bänk är designad och tillverkad för proffs av proffs och tillverkas i tre storlekar – 1500, 2000 och en kombination av Elite 2000 och Clamping Platform.

Våra Elitebänkar

Nordic 1450

Denna hyvelbänk bygger på vår senaste design. Skiva i björk och konstruerad för lång livslängd. Arbetsbänken är försedd med två tänger som kan placeras i fyra olika positioner. Med dubbla hakhålsrader vid både fram- och baktång och ett antal tillbehör blir Sjöbergs Nordic 1450 en hyvelbänk med många möjligheter.

Junior/Senior

Sjöbergs Junior/Senior är en perfekt snickarbänk både för barn och vuxna! Bänken levereras med två olika benhöjder. En rejäl bänk med många praktiska funktioner för den som snickrar eller håller på med andra hantverk.

Du kanske också är intresserad av

För dig som proffs

Låt oss inspirera dig som endast det bästa är gott nog åt, och som behöver funktionalitet och hållbarhet i ditt yrke.

Läs mer

För dig som hobbyskapare

Gillar du DIY eller ska du renovera om hemma? Kanske ska du äntligen sy det där du länge tänkt. Här hittar du inpiration och den bänk du behöver.

Läs mer

Våra ambassadörer

Vi är mycket stolta över våra Sjöbergsambassadörer som både är lärare, yrkeshantverkare och hobbyskapare.

Läs mer