Vi har semesterstängt v. 28-31. Lägg din beställning senast 2 juli 16:00 för att den ska skickas innan semestern   |   Just nu FRI FRAKT på alla produkter

För dig som Hobbyskapare

Sjöbergs snickarbänkar möjliggör skapande i alla dess former. Oavsett om du renoverar ditt hem, lagar något som gått sönder, syr kläder eller snidar i noggrant utvalt material är glädjen över att se resultatet den samma. När livet vill att du är kreativ finns vi här för dig. Sjöbergs har flera modeller på bänkar som passar för hobby snickeri eller textilarbeten.

Kolla in alla våra snickarbänkar för Hobbyskapare

Vi har funktionella pysselbänkar för de små och bänkar i justerbar höjd som kan växa i takt med att hantverksintresset och barnen blir större. Vi har även mobila arbetsytor som passar perfekt för dig som bor i lägenhet eller som inte har behovet av en gedigen bänk.

Läs mer

Låt dig inspireras av Sonja som driver intagramkontot Sonjas Kreativa Kaos

Sonja arbetar också som lärare, men pysslar lika mycket på fritiden med att både sy kläder och fixa coola gå-bort-presenter. För mer inspiration följ henne på instragmkontot @sonjaskreativakaos eller läs Sjöbergs artikel om henne och hur hon delar sin kreativitiet med alla pysselsugna.

Läs mer

Även för dig som skapar i textil har Sjöbergs passande arbetsbord. Dessa hittar man oftast i skolans textilsal, men självklart kan vi hjälpa dig som privatperson att få ett pris på dessa fina symaskins- stryk- och klippbord.

Fyll i kontaktformuläret här.