Just nu FRI FRAKT på alla produkter

Sjöbergs Nordic 1450

För den hängivna snickaren, hemmafixaren eller yrkesverksamma, är valet av arbetsbänk avgörande. Bänken ska vara stabil, hållbar och samtidigt erbjuda flexibilitet i arbetet. Sjöbergs Nordic 1450 – en arbetsbänk som kombinerar traditionellt hantverk med modern design och funktionalitet. Med en skiva i FSC-märkt björk är denna arbetsbänk både hållbar och miljövänlig.

 

En unik egenskap hos Sjöbergs Nordic 1450 är dess mångsidighet. Bänken är utrustad med två tänger som kan placeras i fyra olika positioner. Detta innebär att oavsett om du är höger- eller vänsterhänt finns det en position som passar dig perfekt. Flexibiliteten fortsätter med bänkspännare som kan användas både i skiva och underrede, vilket ger dig flera valmöjligheter i hur du fäster och arbetar med ditt material.

 

Med dubbla hakhålsrader vid både fram- och baktång erbjuder bänken ytterligare anpassningsmöjligheter. Kombinera detta med ett antal tillbehör, och du får en arbetsbänk som kan anpassas efter nästan varje projekt du tar dig an.

 

Om du söker en pålitlig, hållbar och flexibel arbetsbänk, ser längre än Sjöbergs Nordic 1450. Med dess unika design och högkvalitativa material, är det det självklara valet för den seriösa hantverkaren.

Få skaparglädje i inkorgen

Vill du få nyheter, inspiration och erbjudanden direkt på mail? Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Vilket nyhetsbrev är du intresserad av?

Aktuellt