Vi har semesterstängt v. 28-31. Lägg din beställning senast 2 juli 16:00 för att den ska skickas innan semestern   |   Just nu FRI FRAKT på alla produkter

Nu finns våra arbetsbänkar som BIM-objekt

Nu finns alla våra produkter inom skola tillgängliga och samlade som BIM-objekt. Sjöbergs tar ett digitalt kliv, men framför allt ger vi arkitekter och designers möjligheten att bygga smartare, snabbare och grönare slöjdsalar.

Sedan decennier är våra arbetsbänkar kärnan i slöjdsalar över hela landet. Från och med nu, flyttar bänkarna också in på arkitektkontor och designstudios genom vårt välsorterade och lättillgängliga BIM-sortiment.

– Det är lite som att två världar förenas, det traditionella i att de flesta arbetsbänkar tar tre månader att tillverka, det nya i att hela sortimentet nu finns tillgängligt i ett klick. Det känns riktigt bra att produkterna är på plats och att vi på så sätt underlättar för de som arbetar i föreskrivande led, säger Pethra Sandin, marknadskoordinator på Sjöbergs.

För att ytterligare förenkla för dig som användare, kan du nu också ladda ned vår layout över en trä- och textilslöjdsal. Layouten är arkitektritad och utformad för att erbjuda god tillgänglighet och en sund arbetsmiljö. Just nu finns en layout att ladda ned, men i framtiden kan det komma fler.

– För att eleverna ska få utrymme för teori och praktik är salens dynamik och flexibilitet viktigast. Sedan slöjd blev ett ämne, är slöjdsalarna i sig också under utveckling. Vi kommer att se mindre och fler salar som kan nyttjas över slöjdgränserna för att främja elevernas kreativitet och problemlösning inom design och teknik, säger Patrik Svensson, arkitekt på Yellon.

 

 

Vill du planera på egen hand kan du använda dig av våra layouter över slöjdsalar, eller skapa din egen miljö genom att ladda ner våra produkter som BIM-objekt eller som 3D-modeller för pCon.planner.

Vill du ha stöd i planeringen eller hjälp med projektet, kan vi hjälpa dig hela vägen från ritning och produktval till leverans och färdig slöjdsal.

Jag vill ha kostnadsfri rådgivning

Om du är arkitekt eller på annat sätt verkar i föreskrivande led kan vi hjälpa dig hela vägen från ritning och produktval till färdig slöjdsal.

Jag är: