Just nu FRI FRAKT på alla produkter

David Hassel om vår nya satsning: Sjöbergs Skolservice

David Hassel är serviceansvarig hos oss, och han är kontaktperson för Sjöbergs Skolservice. En flexibel tjänst som ska hjälpa skolor att ta hand om sina produkter i slöjdsalen.

Berätta om den nya satsningen
– Vi vill ta större ansvar för era produkter i slöjdsalen, på ett sätt som gör alla till vinnare. Genom flexibla Sjöbergs Skolservice kan vi numera bli en servicepartner på flera nivåer, allt ifrån fullservice med planerad översyn och service en gång om året, till serva-själv-filmer på vår Youtube kanal och rådgivning.

Vad tycker skolorna om detta?
– De har varit väldigt positiva. En slöjdsal är en stor investering för skolorna och det uppskattas när man kan spara in kostnader genom att öka livslängden på slöjdbänkarna.

Är det ett stort behov på skolorna idag?
– Arbetsbänkarna utsätts för tuffa prövningar i slöjdsalen, vilket gör att en dos av kärlek och omsorg verkligen kan göra skillnad. Om man regelbundet smörjer upp och spänner åt där och när det behövs, gör man en förebyggande insats som kan hindra eventuella problem.

För vilka passar det här erbjudandet?
– Egentligen alla skolor som har eller ska investera i våra produkter. Det är aldrig för sent att börja med underhåll. Eller för tidigt, säg en skola som investerat i en helt ny slöjdsal, där och då finns också en ypperlig möjlighet att från början veta hur man bäst ska ta hand om sina slöjdbänkar.

Vad betyder satsningen för Sjöbergs?
– Vi vill ta hand om vad vi lämnar ifrån oss och hjälpa andra att ta hand om vad de har. Att välja Sjöbergs är att välja kvalitet, och känslan och bekräftelsen av kvalitet ska märkas över generationer.

 

Vill du läsa mer, hittar du det här eller kanske är det dags att boka service redan nu?

Välkommen att kontakta David på [email protected] eller +46 72 401 64 23

Jag vill ha kostnadsfri rådgivning

Om du är arkitekt eller på annat sätt verkar i föreskrivande led kan vi hjälpa dig hela vägen från ritning och produktval till färdig slöjdsal.

Jag är: