Vi har semesterstängt v. 28-31. Lägg din beställning senast 2 juli 16:00 för att den ska skickas innan semestern   |   Just nu FRI FRAKT på alla produkter
Nyheter

Vi lanserar servicetjänst för skolor

Nu utökar vi vårt erbjudande för att ännu bättre hjälpa skolor ta hand om sina slöjdbänkar.  

Med Sjöbergs Skolservice får era produkter garanterat omsorgen de behöver och fler årskullar kan utveckla sitt skapande vid en och samma arbetsbänk. Vi kan erbjuda allt från utförande av service och underhåll till punktinsatser och möte för att dela med oss av våra kunskaper och erfarenheter.

– Sjöbergs Skolservice är sprunget ur vårt hållbarhetsarbete, men också ur vår ambition att hjälpa slöjdlärare och skolor med service och underhåll på plats, säger Anders Olsson, VD på Sjöbergs Workbenches.

Egentligen inleddes den nya satsningen redan för någon månad sedan, med en serie Youtube-filmer för att hjälpa användare att öka livslängden på sin slöjdbänk.
Att vara en god och hållbar kraft för den svenska skolslöjden har alltid varit viktigt för Sjöbergs. Hela vårt skolsortiment är utvecklat med hjälp av slöjdlärare.

Ansvarig för satsningen är David Hassel, serviceansvarig på Sjöbergs. Vad vi vill åstadkomma och erbjuda med Sjöbergs Skolservice, kan du läsa mer om här.

För mer information eller för att boka service, välkommen att kontakta David på [email protected] eller +46 72 401 64 23.

Jag vill ha kostnadsfri rådgivning

Om du är arkitekt eller på annat sätt verkar i föreskrivande led kan vi hjälpa dig hela vägen från ritning och produktval till färdig slöjdsal.

Jag är: