Nyheter

Ny VD på Sjöbergs Workbenches AB

Efter 33 år i bolaget lämnar nu Jan Möllefors över VD rollen till Anders Olsson.

– Anders Olsson har jobbat hos oss ett år som Vice VD och Exportchef och känner företaget och kunderna väl. Det känns mycket bra och jag är övertygad om att vi har hittat den bästa efterträdaren att fortsätta utveckla Sjöbergs och ta företaget in i framtiden, säger Jan Möllefors.
Under sina 33 år på företaget har Jan Möllefors gjort en fantastisk resa och varit med och utvecklat Sjöbergs.
– Jag började arbeta på Sjöbergs som truckförare och slutar som VD och ägare, säger Jan Möllefors.
– Johan Sjöberg och jag köpte bolaget 2006 och har sedan dess haft förmånen att leda bolaget med fantastiska medarbetare.
– Nu kommer jag att gå i pension och kommer inte ha svårt att fylla tiden med andra aktiviteter.
– Jag är fortfarande delägare i bolaget och kommer att sitta kvar i styrelsen framöver, avslutar Jan Möllefors.

Det är full fart på Sjöbergs Workbenches efter en mycket stark orderingång under första halvåret. Detta gör att företaget nu planerar för en utbyggnad av sina produktionslokaler i Stockaryd.

– Det känns otroligt inspirerande att få leda ett så välskött och anrikt bolag som Sjöbergs Workbenches, säger Anders Olsson. – Jag har ju under året som Vice VD lärt känna både kunder och våra engagerade medarbetare och det har varit väldigt positivt och viktigt att ha med sig in i den nya rollen.
– Vi är inne i spännande tillväxtfas och mycket av våra affärer görs idag på webben via e-handel. Vi kommer förstärka vår närvaro på nätet och fortsätta vår påbörjade digitaliseringsresa. Här har jag möjlighet att bidraga med min långa erfarenhet från både IT- och möbelbranschen, avslutar Anders Olsson.

Få skaparglädje i inkorgen

Vill du få nyheter, inspiration och erbjudanden direkt på mail? Prenumerera på vårt nyhetsbrev.