Vi har semesterstängt v. 28-31. Lägg din beställning senast 2 juli 16:00 för att den ska skickas innan semestern   |   Just nu FRI FRAKT på alla produkter

Snickeri & hantverk

En arbetsplats att längta till.

Varje minut i verkstaden skall kännas rogivande och bekymmersfri. Vi tillverkar arbetsbänkar där varje detalj gör skillnad för verkstäder över hela landet. Det har vi gjort i snart 100 år. Än idag är vi övertygade om att en gedigen handtillverkad arbetsbänk ger hantverkaren bästa möjliga förutsättningarna.

Skrolla för se mer

Varenda detalj är viktig i ett hantverksyrke, nästan varje moment kräver precision. För att behålla fokus och uppnå hög kvalitet, behövs riktigt bra arbetsplatser. Därför finns vi.

Sjöbergs arbetsbänkar kan vara ordningen i det kreativa rummet, men också en del av ordningen i den välorganiserade verkstaden. Söker du ännu bättre ordning och friare arbetsyta kan du kombinera arbetsbänken med våra smarta förvaringsskåp. När vi tillverkar bänkar för proffs som dig, väljer vi varsamt ut material och lägger extra handpåläggning i tillverkningen för att säkerställa hög kvalitet. Det här är bänkar som du aldrig ska behöva byta ut, efter att ha använt den kommer du aldrig vilja göra det heller. Våra proffsbänkar är för finsmakare som värnar om kvalitet och som ägnar timmar åt att skapa varje dag.

Även om du inte är yrkesverksam hantverkare eller snickare kan en proffsbänk vara en självklarhet i hemmet. Förutom att den lilla verkstaden får en snygg och proffsig detalj, får du en riktigt stabil bänk för både små och stora projekt.

Få skaparglädje i inkorgen

Vill du få nyheter, inspiration och erbjudanden direkt på mail? Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Vilket nyhetsbrev är du intresserad av?

Aktuellt