Just nu FRI FRAKT på alla produkter

Tillbehör träslöjd

När det gäller träslöjdsundervisning, står rätt tillbehör för träslöjd i centrum för att garantera en effektiv och säker arbetsprocess. På Sjöbergs erbjuder vi ett noggrant utvalt sortiment av tillbehör för träslöjd som passar för allt från traditionellt hantverk och snickeri till moderna arbetsmetoder.

 

Maskiner & Verktyg: För institutioner där hållbarhet och säkerhet är av största vikt, har vi ett omfattande sortiment av maskiner och verktyg. Dessa är inte bara byggda för att tåla tidens prövning utan är också anpassade för att passa varje undervisningsmiljö.

 

Bänkutrustning: Vår linje av tillbehör för träslöjd, såsom bänkspännare, bänkhakar och filklämmor, är specifikt designade för att stödja effektiv undervisning och inlärning vid snickarbänken.

 

Specifika Tillbehör: Med tanke på de varierande behoven hos olika projekt och ålderskategorier, erbjuder vi en rad specifika tillbehör som passar både för trä- och textilslöjd. För att se hela vårt sortiment, klicka här och här.

 

Kontakt & Rådgivning: Vi förstår att alla har sina egna unika krav och utmaningar. Om du någonsin behöver råd om att välja rätt tillbehör för träslöjd eller om du har specifika frågor om våra produkter, är du såklart varmt välkommen att kontakta oss.

Få skaparglädje i inkorgen

Vill du få nyheter, inspiration och erbjudanden direkt på mail? Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Vilket nyhetsbrev är du intresserad av?

Aktuellt